Arkut ja uurnat

Arkkujen ja uurnien valikoimamme koostuu pääosin kotimaisista SHT-Tukku Oy:n tuotteista.

Arkut ja uurnat -alasivun kuvituskuva Haukiputaan Hautaustoimiston nettisivuilla.

Kotimaisia materiaaleja

Suurin osa valikoimamme arkuista on tehty käyttäen kotimaassa kasvanutta lähimetsien mäntyä, joka on sertifioitua.

Käytämme myös muita puulajeja, kuten kotimaista koivua, amerikkalaista tammea ja baltialaista tervaleppää.

Pyrimme suosimaan kotimaisia raaka-aineita materiaalivalinnoissamme. Arkkuvalikoimamme on saanut tunnustukseksi tästä Suomalaisen Työn Liiton Avainlippumerkin.

Kankaalla verhoiltujen arkkujen mallistosta löytyy myös uniikkia omaa designiamme, ja voimme toteuttaa verhoilussa asiakkaiden toiveita mahdollisuuksien mukaan.

Kaikki mallistomme arkut soveltuvat käytettäväksi niin tuhkauksessa kuin perinteisessä arkkuhautauksessa.

Uurnien osalta tarjoamme monipuolisen valikoiman eri materiaaleja ja tyylejä. Suosittuja ovat puusta valmistetut uurnat, mutta valikoimassamme on myös alumiinista, savesta ja biomateriaalista valmistettuja uurnia. Valikoimamme koostuu suurelta osin SHT-Tukun tuotteista, ja tarjoamme lisäksi kiertävän valikoiman kotimaisten pienvalmistajien tuotteita. Kaikki uurnavalikoimamme tuotteet ovat biohajoavia.

Arkku- ja uurnavalikoimamme koostuu kotimaisista SHT-Tukku Oy:n tuotteista, jotka valmistetaan käsityönä pääosin Punkalaitumen tehtaalla.

Valtaosa arkuista on valmistettu kotimaisesta, lähimetsistä tuotetusta sertifioidusta mäntypuusta.
Muita käytettyjä puumateriaaleja ovat kotimainen koivu, amerikkalainen tammi sekä baltialainen tervaleppä.

Materiaaleissa on käytetty mahdollisimman pitkälti kotimaisia raaka-aineita ja arkuille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippumerkki.

Kangaspintaisissa arkuissa on myös täysin omia mallejamme. Arkkujen verhoilutyössä voidaan toteuttaa myös omaisten toiveita mahdollisuuksien mukaan.

Kaikki arkkumallimme soveltuvat sekä tuhkaukseen että arkkuhautaukseen.

Uurnavalikoimamme on laaja niin materiaaleiltaan kuin malleiltaan. Suosituimpia ovat puiset uurnat, mutta alumiiniset, keraamiset ja biomassauurnat löytyvät myös valikoimastamme. Valikoimamme koostuu pääosin SHT-Tukun tuotteista, mutta mukana on myös vaihtuva valikoima muutamien kotimaisten pientuottajien valmistamia uurnia. Kaikki valikoimamme uurnat ovat maatuvia.