Hautakivet

Palvelumme käsittää hautakivien tekstikaiverrukset, niiden uusimiset, metallikirjainten kiinnitykset, hautakivien siirrot ja asennukset, suoristustyöt sekä puhdistuspalvelut.

Uusia hautakiviä toimitetaan suoraan Suomen Kivivalmiste Oy:n tehtaalta

Valitsemalla oikean kivimateriaalin, muodon, mallin ja koristelut, voit vaikuttaa hautakiven ulkonäköön merkittävästi. Nykypäivän teknologian avulla hautakivet voidaan muokata erittäin yksilöllisesti vastaamaan omaisten toiveita.

Hautakiven suunnittelu yhdessä Haukiputaan Hautaustoimiston kanssa on helppoa ja vaivatonta. Voit aloittaa tutustumalla erilaisiin kivimateriaaleihin, koristeisiin ja hautakivimalleihin omalla ajallasi. Merkitse ylös suosikkimateriaalisi, -mallisi ja -koristeesi ja tuo nämä tiedot mukanasi, kun vierailet toimistossamme. Näiden tietojen avulla voimme luoda sinulle tarkan 3D-mallinnuksen toivomastasi hautakivestä, joka asetetaan vainajan haudalle.

Tutustu itse kivimateriaaleihin, koristeisiin ja hautakivimalleihin Suomen Kivivalmisteen verkkosivuilla:

Kivimateriaalit

Hautakivimallit

Koristeet

Lisäksi voit kokeilla eri vaihtoehtojen yhteensopivuutta käyttämällä Suomen Kivivalmisteen suunnitteluohjelmaa.

Vaikka ennakkosuunnittelu on suositeltavaa, voit myös tulla suoraan toimistollemme. Paikan päällä on nähtävillä kattava valikoima eri kivilaaduista valmistettuja hautakivimalleja sekä esimerkkejä eri kokoisista ja näköisistä muistomerkeistä. Toimistollamme on myös esillä laaja valikoima metallikoristeita ja lyhtyjä, joita voidaan asentaa hautakiviin.

Alla esimerkkejä hautakivimalleista hintoineen