Tiedote yrityskaupasta

Haukiputaan Hautaustoimisto Kropsu Oy siirtyy Hautaustoimisto Ikäheimon omistukseen

Meillä on ilo ilmoittaa, että Hautaustoimisto Ikäheimo Oy on ostanut maanantaina 19.2.2024 koko Haukiputaan Hautaustoimisto Kropsu Oy:n osakekannan Ulla Kropsulta. Haukiputaan Hautaustoimisto Kropsu jatkaa yrityskaupan myötä Hautaustoimisto Ikäheimon tytäryhtiönä.

Ulla Kropsu on tehnyt pitkän ja kunnioitettavan uran hautaustoimistoyrittäjänä ja palvellut asiakkaitaan korkealaatuisesti läpi vuosien. Kiitämme Ulla Kropsua yhteistyöstä ja toivotamme hänelle hyviä eläkepäiviä.

Miten yrityskauppa vaikuttaa Haukiputaan Hautaustoimisto Kropsun toimintaan?

Yritys tulee jatkamaan toimintaansa Haukiputaan Hautaustoimistona nykyisessä osoitteessaan Revontie 5. Hautaustoimisto Ikäheimolla on vuosikymmenten kokemus hautausalan palvelusta Oulun seudulla. Yrityskaupan myötä Haukiputaan Hautaustoimiston palveluvalikoima voidaan laajentaa samalle tasolle, kuin se on Ikäheimon Oulun keskustassa sijaitsevassa liikkeessä.

Jatkossa Haukiputaan Hautaustoimisto tarjoaa kokonaisvaltaisesti kaikki hautausalan palvelut saman katon alta, aina hautajaisten järjestelyistä jäämistöoikeudellisiin lakiasioihin asti.

Hautaustoimisto Ikäheimon asiakaspalvelu on korkealaatuista ja tulemme jatkamaan toimintaa Haukiputaalla samoilla arvoilla, kuin päätoimipisteessämmekin: tarjoamme luotettavaa, lämminhenkistä, kiireetöntä, kuuntelevaa ja kunnioittavaa hautausalan palvelua.

Haukiputaan Hautaustoimisto Kropsun Ulla Kropsu ja Hautaustoimisto Ikäheimon Jussi Ikäheimo